



TIMETABLE MXSM 2018, Västerås MK English

Vers.3, 20180416

	2018, Vasteras IVIK English		Vers.3, 20180416
Friday	\		4=00
Race Office (Declar	ation)		15.00 – 22.00
Circuit Control			17.00 –
	on and Sound Control		17.00 – 21.30
Meeting with the C	18.00 –		
Saturday			
Race Office			07.00 – 12.00
Race Office (Declaration) Technical Verification and Sound Control			07.00 – 07.45
		45.45.	07.00 - 07.45
USM MX2 (U19)	Start practice/Free/Time	15+15 min	08.00 – 08.30
Group A	practice	15,15 main	00.35 00.05
USM MX2 (U19)	Start practice/Free/Time	15+15 min	08.35 – 09.05
Group B MX-Women	practice Start practice/Free/Time	15+15 min	09.10 - 09.40
ivix-vvomen	practice	15+15 111111	09.10 - 09.40
MX2 Group A	Start practice/Free/Time	15+15 min	09.45 – 10.15
	practice	וווווו כדבכד	09.45 - 10.15
MV2 Group P	Start practice/Free/Time	15+15 min	10.20 – 10.50
MX2 Group B	practice	13 (13 111111	10.20 - 10.30
MX1 Group A	Start practice/Free/Time	15+15 min	10.55 – 11.25
MIXI GIOUP A	practice	15.15 11111	10.55 11.25
MX1 Group B	Start practice/Free/Time	15+15 min	11.30 – 12.00
Time Group B	practice	25 / 25 /////	11.00 12.00
MXSM GoPro Lap (5 min	12.00 – 12.05
Pause 50 min			12.05 -
Ridersmeeting at the startgate			12.10
		o Ciabtina Lan	12.55
USM MX2 (U19) Last Chance	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap 10min + 2 laps		12.55 13.05 – 13.20
Last Chance	Torriiri + 2 raps		13.05 - 13.20
MX-Women	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		13.25
Heat 1	20min + 2 laps		13.35 – 14.00
Victory interview	Immediately after the finish		14.00 – 14.10
MX2	Motorcycles in waiting zon	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap	
Last Chance	10min + 2 laps		14.10 14.20 – 14.35
MX1	'	o Ciabtina Las	
Last Chance	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		14.40 14.50 – 15.05
	10min + 2 laps		
USM MX2 (U19)	Motorcycles in waiting zon	ie - Sighting Lap	15.10
Heat 1	20min + 2 laps	15.20 – 15.45	
Victory interview	Immediately after the finis	15.45 – 15.55	
MX2	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		15.55
Heat 1	15 min+2 laps	16.05 – 16.25	
Victory interview	Immediately after the finis	16.25 – 16.30	
MX1	Motorcycles in waiting zon	16.30	
Heat 1	15 min+2 laps	16.40 – 17.00	
Victory interview Immediately after the finish			17.00 – 17.05 17.15
Jury meeting 1			

















Dana Office	Classal		
Race Office		1	Closed
MX2	Free practice	15 min	08.30 - 08.45
MX1	Free practice	15 min	08.50 – 09.05
MX-Women	Free practice	15 min	09.10 - 09.25
USM MX2 (U19)	Free practice	15 min	09.30 – 09.45
Opening ceremony N	/IXSM / Pause		09.45 – 10.15
MX2	Motorcycles in wai	10.15	
Heat 2	25 min+2 laps	10.25 - 10.55	
Victory interview	Immediately after	10.55 – 11.05	
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		11.05
Heat 2	25 min+2 laps	11.15 – 11.45	
Victory interview	Immediately after	11.45 – 11.55	
Pause	55 min	11.55 – 12.50	
MX-Women	Motorcycles in wai	12.50	
Heat 2	20 min+2 laps	13.00 – 13.25	
Award ceremony	Immediately after	13.25 – 13.35	
USM MX2 (U19)	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		13.35
Heat 2	20 min+2 laps		13.45 – 14.10
Award ceremony	Immediately after the finish		14.10 – 14.20
MX2	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		14.20
Heat 3	25 min+2 laps		14.30 - 15.00
Award ceremony	Immediately after the finish		15.00 – 15.10
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		15.10
Heat 3	25 min+2 laps		15.20 - 15.50
Award ceremony	Immediately after	the finish	15.50 – 16.00
Jury meeting 2	16:15		











